​TLF: 8748 9293

Alarm og sikring til erhverv

Præcis som det er tilfældet i private hjem, vil de fleste virksomhedsejere gerne selv bestemme, hvem der inviteres inden for, og hvornår der i givet fald skal holdes ”åbent hus”.

Desværre er mange kriminelle elementer af en anden opfattelse, og slapper derfor af i dagtimerne for at være friske og veloplagte, når de skal på ”arbejde” efter mørkets frembrud for at skaffe sig til dagen og vejen på andres bekostning, - f.eks. i DIN virksomhed!

Heldigvis findes der effektive sikringer mod dén slags, og Favrskov El-service råder over den nødvendige ekspertise og tilbyder alarm til erhverv som skræddersys til dig for at få den helt rigtige alarm- og overvågningsløsning til enhver form for virksomhed, kontor- eller lagerbygning, byggeplads osv.

Vi tilbyder dig en fuldstændig gennemgang af bygninger og omgivelser, hvorefter du ud fra vore ekspertråd kan afgøre, hvilken løsning der passer bedst i netop dit tilfælde. Vores alarm til erhverv kan tilpasses netop dit og din virksomheds behov.

Ofte vil en kombination af mekanisk sikring, adgangskontrol, bevæge-censorer, video-overvågning og tågekanoner være at foretrække, kombineret med en direkte linje til et vagtselskab, som straks rykker ud ved alarmering, og i adskillige tilfælde har vist sig at kunne foretage en tilbageholdelse af gerningsmænd til politiet ankommer. Få sikret din virksomhed allerede i dag med alarm til erhverv fra Favrskov El-Service.

​Hovedsigtet med det hele er dog at forhindre skaden i at ske, og her har de højeffektive tågekanoner fra vores alarm til erhverv, som vi anbefaler, vist sig at have en kolossal præventiv effekt: Professionelle indbrudstyve ved, at tågekanonen mindsker sigtbarheden i rummet til en halv armslængde på mindre en d 20 sekunder, hvorefter det er næsten umuligt bare at finde udgangsdøren eller - vinduet igen.

Ved tydelig skiltning får det de fleste til at opgive forsøget på forhånd, og prøver de alligevel, kan video-overvågning sikre de fineste fotos af gerningsmændene, med tidsangivelse som dokumenterer over for politiet, hvem der aktiverede indbrudsalarm og tågekanoner.​

Favrskov El-service tilbyder dig en professionel, seriøs samarbejdspakke inden for alarm til erhverv, herunder eventuel anbefaling af vagtordning ud fra vore mangeårige erfaringer på området.

Ud over det nævnte tilbyder vi eksempelvis talevarslingsanlæg, som ved ildebrand i arbejdstiden sørger for at vejlede medarbejdere og eventuelle kunder i at forlade bygningen på den mest hensigtsmæssige måde, branddøre med automatisk lukkeanlæg, så røg- og sodskader formindskes, varesikring ved kasseapparater og lignende, tyverisikring og overvågning på byggepladser, vandskadesikring, gasalarm og port-telefon med kamera ved beboelsesejendomme og lignende, samt ikke mindst effektive alarmerings- og nødstrømsanlæg, som sikrer virksomheden mod store tab i tilfælde af strømsvigt. Alt sammen er med i vores alarm til erhverv, og vi tilpasser selvfølgelig alarmen til dit og din virksomheds behov.

​​

Kontakt os for bl.a.:

 • Rådgivning om alarmanlæg
 • Eventuel vagtordning
 • Automatiske låger,døre, porte m.v.
 • Adgangskontrol-system
 • Video-overvågning
 • Præventiv belysning
 • Dør- og port-telefonanlæg
 • Indbrudsalarm
 • Tågekanoner
 • Brandalarm
 • Vandskade-alarm
 • Alarm ved gasudslip​​

Firmainfo

CVR: 32479332

Bank: 6110 | 9042 4542 06

​Adresse

Industrivej 7

8450 Hammel

​Kontakt 

Tlf:  8748 9293