​TLF: 8748 9293

​Hos Favrskov El-Service hjælper vi med installationen af varmepumper til de af vores kunder, der gerne vil have en billigere varmeregning, behageligere varmeregulering og udslippe mindre CO2. Vi har gennem mange år hjulpet folk i området omkring Hammel, Hinnerup og Hadsten med nye varmepumper.

Hurtig og effektiv installation af varmepumper

Ved installation går vi alle tingene i sømmene og sikre, at din varmepumpe fungerer optimalt fra dag et og mange dag fremad.

Vi har installeret mange varmepumper og hjælper også gerne dig med en hurtig og effektiv installation.

Vi forhandler Panasonic.

Hvad er fordelen ved varmepumper?​

En varmepumpe fungerer ved at udnytte energien fra husets omgivelser til at opvarme huset. Varmepumpen tager f.eks. varme fra udeluften og jorden og opvarmer huset med denne varme. 

Varmepumper fungerer så effektivt, at hvis du bruger el, olie eller gas som opvarmningskilde, så kan du spare hele 60-70% på varmeregningen. 

Et miljøbevidst valg

Udover at give en billigere varmeregning, er varmepumper også et miljøbevidst valg. De er godt nok el-dreven, men varmepumper udskiller markant mindre CO2 end de andre alternativer til opvarmningen. Dette har to gode konsekvenser.

  1. ​Det er godt for miljøet
  2. ​Installation af varmepumpen tæller som et energiforbedrende tiltag, hvorfor det er muligt at få tilskud til det.

​​Du kan således mindske din varmeregning og være miljøbevidst ved køb af en varmepumpe, uden selv at skulle betale hele regningen.

​​

​Hør mere om varmepumper i dag

​Hvis du er interesseret i at høre mere om varmepumper eller muligheden for at få en installeret, er du mere end velkommen til at kontakte vores el installatør. Vi har mange års erfaring med varmepumper i Hammel om området omkring Hinnerup og Hadsten.
​Vi svarer gerne på spørgsmål og vurderer gerne dine muligheder for at få installeret en varmepumpe.

Vi kan træffes på tlf. 87489293 og ser frem til at høre fra dig.

Firmainfo

CVR: 32479332

Bank: 6110 | 9042 4542 06

​Adresse

Industrivej 7

8450 Hammel

​Kontakt 

Tlf:  8748 9293