​TLF: 8748 9293

Hårde hvidevarer

Favrskov El-service er stærke i rådgivning, salg, installation og service/vedligeholdelse af alle typer hårde hvidevarer, såvel i private boliger som i kontormiljøer, kantiner, industri og andre erhvervsvirksomheder, hvor vi har en speciel niche i området for store industrimaskiner til blandt andet køl, frys og opvarmning.

Vi tilbyder rådgivning, salg og service inden for alle de fabrikater, som findes på det danske marked.

Det er forholdsvis enkelt at danne sig et indtryk af de enkelte hårde hvidevarers energirigtighed via EU’s fælles energimærkning, som operer med klasser fra A til G, hvor A-mærket står for det mest muligt energieffektive apparat, mens G-mærket signalerer et forholdsvis stort energiforbrug.

For køleskabe og frysere findes desuden to helt ekstraordinært energibesparende klasser: A+ og A++

EU’s energimærkning omfatter el-ovne, tørretumblere, kombinerede vaske-/tørremaskiner, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, køle- og fryseskabe samt el-pærer og tv-apparater.

Uanset energimærkerne kan det dog være lidt af en ”jungle” at bevæge sig rundt på markedet for hårde hvidevarer, men med kvalificeret rådgivning fra Favrskov El-service bliver såvel private som virksomheder klædt godt på til at træffe de rigtige valg både på kort og langt sigt.​

Kontakt os for bl.a.:

  • Rådgivning ved nybyggeri/renovering
  • Eftersyn af dine hårde hvidevarer
  • Forslag til energibesparende hårde hvidevarer

Firmainfo

CVR: 32479332

Bank: 6110 | 9042 4542 06

​Adresse

Industrivej 7

8450 Hammel

​Kontakt 

Tlf:  8748 9293