​TLF: 8748 9293

Tyverialarm til boligen - Alarmer til privat sikring

I takt med at indbrudssikringen i erhvervsvirksomheder generelt er blevet langt mere effektiv gennem de senere år, har indbrudstyvene i stort omfang flyttet fokus til private hjem.

Derfor har en stor del af Danmarks husstande efterhånden sikret sig med indbrudsalarm. Vi tilbyder alarm til private. Få dit hjem sikret allerede i dag!

Desuden har opblomstringen af det ubehagelige begreb ”hjemmerøverier” medført, at mange mennesker føler en voksende utryghed ved at lægge sig til at sove i deres egen seng, hvis boligen ikke er forsvarligt sikret med censorer, som tænder lys ved bevægelse og rumfølere, som slår alarm, hvis ubudne gæster trænger ind på privat område.​

Vore alarmsystemer indeholder et enkelt kodesystem, som gør det muligt at frakoble udvalgte rum fra følecensorerne, således at boligens beboere f.eks. kan gå på toilettet om natten uden at aktivere alarmen. Med Favrskov El-Service som din leverandør og installatør af alarm til private, kan du sove trygt og føle dig sikker.

Skræddersyet løsninger​

Favrskov El-service tilbyder alle boligejere en skræddersyet total-løsning på ovennævnte udfordringer, så trygheden i hjemmet kan opretholdes.

Det gælder også, hvis tyverialarmen ønskes forsynet med video-overvågning, som sikrer billeder af gerningsmændene, hvis uheldet alligevel skulle være ude, - eller hvad med en af de stadig mere populære løsninger, hvor garageporten kan åbnes inde fra bilen, når du kommer hjem efter mørkets frembrud og gerne vil inden døre, før du og eventuelle passagerer stiger ud af bilen...? Vores alarm til private har mange forskellige funktioner. Kontakt os og få en snak, om hvad du har brug for.

Vi tilbyder dig en fuldstændig gennemgang af boligen og omgivelserne, hvorefter du ud fra vore ekspertråd kan afgøre, hvilken løsning du føler dig mest tryg ved: Skal tyverialarmen f.eks. først og fremmest stresse en tyv i arbejde med sin sirene, så skaden begrænses, skal du alarmeres via din mobiltelefon, eller skal der være direkte opkald til en alarmcentral..?

Spørgsmålene er mange, og svarene finder du i samråd med vore eksperter på området inden for alarm til private.

Bortset fra indbrudstyve og hjemmerøvere kan ildebrand, vandskade og gasudslip være andre trusler mod boligen og dens beboere.

Også på disse felter tilbyder Favrskov El-service effektive alarm til private, som sørger for den nødvendige varsling, tilkaldelse af personel, begrænsning af skadernes følgevirkninger osv.

Hos en del forsikringsselskaber kan sådanne forholdsregler give nedslag i præmieydelsen.

Det er med et alarmsystem som med en brandforsikring: De færreste håber nogensinde at få brug for den, men sker skaden alligevel, er det pludselig meget vigtigt, at der fra starten er truffet det rigtige valg af samarbejdspartner!

Favrskov El-service tilbyder dig en professionel, seriøs samarbejdspakke på alarm til private, herunder eventuel anbefaling af vagtordning.

Kontakt os for bl.a.:

  • Rådgivning om alarmanlæg
  • Eventuel vagtordning
  • Automatiske låger og garageporte
  • Video-overvågning
  • Indbrudsalarm
  • Brandalarm
  • Vandskade-alarm
  • Alarm ved gasudslip​

Firmainfo

CVR: 32479332

Bank: 6110 | 9042 4542 06

​Adresse

Industrivej 7

8450 Hammel

​Kontakt 

Tlf:  8748 9293