​TLF: 8748 9293

El-installationer til Private​

​El-installationer der sparer på energien

​I Danmark betaler vi på grund af de voldsomme energiafgifter meget mere for elektrisk strøm og andre energikilder, end det koster at frembringe dem.

Alene af dén grund er det fornuftigt at spare på energien ved at vælge intelligente løsninger i boligen. Vi tilbyder el-installationer til private, der sikrer, at energiforbruget bliver holdt nede.

Det intelligente hjem

​Hos Favrskov El-service er vi eksperter i ”det intelligente hjem”, hvor de elektriske installationer ikke alene er lovlige og forsvarlige, men oven i købet tjener sig selv hjem i løbet af overskuelig tid, samtidig med at sikkerheden for beboerne er i top. Vores el-installationer til private er den sikre vej til et el-fejlfrit hjem.

3.300 brande i Danmark pga. fejl i el-installationer

Ifølge Erhvervs- og Byggestyrelsens officielle hjemmeside opstår der hvert år omkring 3.300 brande i Danmark på grund af fejl i el-installationer (næsten ti hver dag!), og 80 % af alle boligejere lever med skjulte fejl så alvorlige, at de kan starte en brand, hvis uheldet er ude.
​​

​Favrskov El-service tilbyder at gennemgå el-installationer til erhverv og private, så der kan rettes op på de fejl og mangler, der måtte findes.

Så er du ikke alene på den sikre side, du er også godt på vej til at spare masser af penge på dit energiforbrug fremover, hvis undersøgelserne og vore faguddannede installatørers rådgivning leder frem til en beslutning om at installere intelligente censorer og styreenheder, som f.eks. sikrer at der skrues ned for varmen eller lyset, når der ikke længere er behov for det. Samtidig sænkes CO2-udslippet, og miljøet skånes.

Effektiv overvågning og styring af el- og vandforbruget kan i de fleste tilfælde skære næsten en tredjedel af forbruget. Vores el-installationer til private sikrer dit hjem mod brand.

Automatisk overvågning

Desuden kan der forholdsvis enkelt laves automatisk overvågning og afbrydelse af vandtilførslen ved f.eks. brud på et vandrør i boligen, så vandskader undgås.

En sådan sikring vil ofte give nedslag i forsikringspræmien.

Favrskov El-service er ekspert i boligens energiforsyning, og vi tilbyder et uvildigt installationseftersyn i lighed med de kendte tilstandsrapporter, som udarbejdes ved salg af boliger.

Ud fra installationsrapporten kan du som boligejer i samråd med vore eksperter træffe beslutning om, hvilke renoveringsopgaver der med fordel kan sættes i værk.

Uanset om det handler om nybyggeri eller at om gøre en ældre bolig mere ”up-to-date”, er vi klar med kvalificeret rådgivning ud fra faglig ekspertise på alle områder, og specielt inden for el-installationer til private. 

Siden 1. juli 2008 har det været et lovkrav, at alle boliger skulle udstyres med HFI- eller HPFI-relæ efter gældende regler. Favrskov El-service tilbyder udskiftning af ulovlige relæer med nye, korrekte relæer.

Kontakt os og få et tilbud på El-installationer for bl.a.:

 • Rådgivning ved nybyggeri/renovering
 • Eftersyn af el-installationer
 • Belysningsopgaver
 • Hvidevare-service
 • Intelligente styresystemer
 • Energibesparelse (evt. termografering)
 • Tjek af sikkerhedsrelæ
 • Lovliggørelse af HFI/HPFI-relæ
 • Alarm og sikring
 • Indeklimaforbedringer
 • Kommunikationsløsninger

Firmainfo

CVR: 32479332

Bank: 6110 | 9042 4542 06

​Adresse

Industrivej 7

8450 Hammel

​Kontakt 

Tlf:  8748 9293